Contes adults

NOCTÀMBULS

Amants de les nits. Mussols. Les històries de nits comencen en fer-se fosc, però sovint necessiten de claror per veure les ombres. Històries de somnis, de solitaris, de por, de mort, d’amor i de desamor. De confusió, d’amistat, de secrets…

Nit, foscor, lluna plena, llop, home llop, bruixes, aquelarres, encanteris, màgia, vampirs,

Tantes coses passen de nit.                                          .

EN CLAU DE SOL

Històries que sonen com música estel·lar. Contes de dones capaces d’arribar als límits de l’univers, si és que l’univers en té, per tal d’aconseguir allò que més desitgen.

JUICIOS Y PREJUICIOS

¿Hacemos lo que queremos o lo que debemos hacer? A veces lo que debemos hacer va en contra de lo que queremos y ahí tenemos un problema… ¿De verdad quería la Cenicienta casarse con ese príncipe o se sintió obligada por lo del zapato? ¡Ah! ¡Los cuentos! ¿Qué cuentan los cuentos al respecto?

 

PARIDES REALS (i/o reials)

Contes de pares i fills, o de mares i filles, o de pares i filles, o … tota mena de parides, de debò o de mentida, reals, irreals o reials.

Si una cosa ens iguala a tots, sense discriminació de raça, ideologia, creença, status social, poder o qualsevol altra cosa, és que tots, absolutament tots, som fills de mare.

Rosa Piñol i Mercè Rubí                       

 

HISTÒRIES A DUES VEUS

Sort o mala sort? Aquest és el dilema! La sort es guanya, et cau del cel o la treballes? A dues veus la sort es veu diferent.

Blai Senabre i Mercè Rubí                     

Deixa un comentari