Presentació

Vaig néixer a mitjans del segle passat i a cavall de dues llengües, el català i el castellà, vaig començar el viatge de la vida. Primer com a mestra d’educació primària durant molts anys i, així com el qui no vol la cosa, em vaig anar acostant de la mà de la Carme Aymerich i la Gisèle Barret de l’Escola Municipal d’Expressió de Barcelona, al món del teatre, l’expressió dramàtica i la narració oral. Més endavant, durant quatre anys d’aquest segle, de la mà de la Mercè Company en l’Aula de Lletres, vaig fer cursos d’escriptura que van donar com a resultat una novel·la, i uns quants contes en procés de publicació.

Paral·lelament ,tot el que aprenia ho aplicava a l’escola i així vaig organitzar els primers tallers d’expressió dramàtica adreçats a alumnes d’infantil i primària, a escriure obres de teatre i representar-les a diferents escoles de la comarca. I com una cosa porta a l’altra, vaig començar a explicar contes, a jugar, a experimentar amb ells, a convertir-los en vivències i m’hi vaig sentir tan bé  que vaig penjar la bata de mestra i amb un cistell ple d’un munt de contes, vaig iniciar una nova vida com a narradora oral.

Amb aquest bagatge he recorregut biblioteques de Catalunya, especialment de la meva comarca, el Vallès Oriental. Amb el Consorci de Biblioteques de Barcelona col·laboro  en diferents projectes, com El Món del Tovets, Sac de Rondalles, i Llibres a escena. Des de l’inici estic  en el projecte de Nascuts per llegir que es desenvolupa per tot Catalunya i Andorra.

He portat els contes a les escoles bressol, a les de primària i secundària de Catalunya i La Franja. També els he dut  a Mercats medievals, a Fires de Nadal, Maratons de contes, Teatres, a Centres Cívics, Parcs, Carrers, Places, Platges …

Sóc membre d’ANIN (Associació de narradors i narradores de Catalunya).

Deixa un comentari